ENEDEX Xhitoni $ENE është direkt: 0xb58190176ada4ed63fb91de2379d8c4ea38312b2

Bashkojuni të ardhmes të tregtimit të energjisë

Ndërlidhësi i parë Polkadot Moonbeam në zinxhirin DEX,për tregtimin e energjisë duke ofruar një mënyrë të thjeshtë për të filluar projekte të reja dhe për të shtuar të ardhurat

Ndërtuar me krenari më:

...
Pionier në
Tregtimin e energjisë

ENEDEX është zinxhiri i parë DEX në botë i cili përqendrohet në tregtimin e aseteve të energjisë. Të qenit zinxhirë dhe rezistent kuantik, sjell ndërveprim dhe siguri kibernetike superiore për përdoruesit e saj.

...
Ndërlidhje Tregëtare
Gjithëpërfshirëse

Në krye të të qenit një shkëmbim i decentralizuar, ENEDEX ofron tregtimin e levave dhe marsheve, opsionet energjitike dhe tregtime të ardhshme, si dhe tregtimin automatik API me shërbimet e të dhënave.

...
Akses i pandërprerë
për të Kryesuar

Bëhu i pari dhe fillo projektin tënd të energjisë së rinovueshme blockchain, duke grumbulluar të ardhura përmes ENEDEX Kickstarter. Aplikoni për titull tani!

Formësimi i së ardhmes së tregtisë së energjisë duke përdorur DeFi.
Xhitoni $ENE siguron qasje në likuiditetet VIP DeFi me APY dhe APR superiore, pjesëmarrje, qeverisje të komunitetit dhe pjesëmarrje të hershme në investime të reja të projekteve të energjisë me cilësi të lartë.
img
ENEDEX ka një mision të transformojë rrënjësisht mënyrën e funksionimit të tregjeve të energjisë.
img
Decentralizimi i Industrisë Energjitike

Bota aktuale e energjisë dominohet nga oligopolet dhe ndërmjetësit të cilët kontrollojnë aksesin në prodhimin, konsumin dhe tregtimin e energjisë. Tregjet e energjisë tregtohen kryesisht në shkëmbime të centralizuara, jo të arritshme për të gjithë, dhe kështu krijojnë një çekuilibër të fuqisë. Energjia e së Ardhmes dhe Opsionit e kontratave tregtohen në vëllime të mëdha, e cila e bën e bën të vështirë tregtinë nga individët.

ENEDEX sjell një qasje të re në tregjet e energjisë përmes decentralizimit dhe demokratizimit duke siguruar mundësi të barabarta për këdo që lidhet në internet.

ENEDEX mundëson pikëzim të pjesshëm të aseteve të energjisë me fokus në energjinë e gjelbër dhe të rinovueshme.

img
Tarifa të Ulëta Transaksionesh për Energjinë e Gjelbër

Ne jemi në dijeni se Provat e Punës ( PeP) të cilat bazohen në ekosistemet zinxhire, konsumojnë sasi të jashtëzakonshme energjie të cilat mund të ishin përdorur për qëllime më të mira.

Ekosistemet energjitike joefikase po dominojnë tregun e kriptomonedhave dhe DeFi tani.

Një sasi e madhe gazi po harxhohet pa kujdes.

reENEDEX po ndërton teknologjinë e ndërlidhur duke filluar me zinxhirin Polkadot Moonbeam, për të mundësuar përdoruesve të saj një përvojë të përsosur, ndërsa kursen tarifat e transaksioneve dhe e bënë botën një vend më të gjelbër dhe më të pastër.

Udhërrëfyesi
Q1-Q2.2021
 • Krijimi i Koncepteve
 • Krijimi i letrave informuese
 • MVP Nisja
Q3.2021
 • Nisja e Xhitonave $ENE
 • Fillimi i Versionit Beta të DEX
 • Miniera e likuiditetit
Q4.2021
 • Fillimi i Zinxhirit DEX
 • Piketimi
 • Fillimi i Shtysës ENEDEX
Q1.2022
Q2.2022
Q4.2022
Q1.2023
Ekipi
product_card_img
Erik, CEO
+15 vite përvojë në Tregtimin e Energjisë, Strategji dhe Investime së bashku me liderat e industrisë.
 • Shell, BP, RWE
 • Oxford EMBA
product_card_img
Juraj, CTO
+10 vite eksperiencë në Inxhinieri Bërthamore dhe Hapësirë Ajrore, Menaxhim Ekzekutiv, IT dhe Blockchain.
 • Airbus, EDF, 3IPK
 • Oxford EMBA
product_card_img
Matej, Këshilltar i Lartë
Sipërmarrës serial
+10 vite përvojë në Bitcoin, Blockchain, Cryptocurrency dhe IT.
 • BitcoinExpo 2013 - 2015
 • TregëtimBitcoin
 • Themelues i DECENT, DCTDAO
Projektuar dhe vënë në dispozicjon nga veteranët e industrisë
Kombinimi i +35 viteve përvojë të akumuluar në Tregtimin e Energjisë, Strategji, Menaxhimin Ekzekutiv, Investime, Inxhinierinë, Sipërmarrjen, Bitcoin, Cryptocurrency dhe Blockchain me udhëheqësit e industrisë, ekipi ENEDEX është opsioni më i mirë për të ofruar dhe menaxhuar një produkt që do të formojë të ardhmen e industrisë së energjisë.
Partnerët: